Zonnepanelen

Met de visie op een duurzame toekomst gecombineerd met onze jarenlange specialistische kennis van daken was het voor ons een logische vervolgstap om ons assortiment uit te breiden met zonnepanelen. Hierbij richten we ons zowel op de zakelijke markt alsmede de particuliere markt.

We verkopen zonnepanelen, monteren ze en bieden een aantrekkelijk leaseconstructie zodat zonnepanelen voor iedereen bereikbaar zijn.

Duurzame energie is de toekomst

Zonnepanelen

Door ons goed te oriƫnteren op de markt, kunnen we zonnepanelen aanbieden die zeer goed maar ook voordelig zijn. Voor advies, leveren en plaatsen van zonnepanelen zijn we het adres voor een duurzame investering. We leveren de beste A-kwaliteit zonnepanelen en omvormers tegen een goede prijs. Daarnaast mogen en kunnen we ook de benodigde aanpassingen doen in de meterkast. Het regelen van de subsidieaanvraag en het aanmelden bij de netbeheerders zullen we, voor zover mogelijk, op ons nemen.

We willen duurzame energie toegankelijk maken voor particulieren en het bedrijfsleven. We zijn van mening dat duurzame energie de toekomst heeft. Steeds meer mensen worden zich bewust van wat fossiele brandstof doet met onze aarde. Deze bron is ook niet oneindig, daarom stijgt de vraag naar duurzame energie. We moeten ten slotte ook aan de generaties na ons denken. De mogelijkheden van zonne-energie zijn erg groot. Ook hierin denken wij dat de pijlers van ons bedrijf; eerlijk zaken doen, scherp calculeren waarbij we kwaliteit garanderen, passend zijn voor deze nieuwe tak van ons familiebedrijf. We maken graag een afspraak voor een advies en offerte op maat!